Mano aukščiau esantis parašas man yra atpažįstamas, jis yra panašus į mano realų fizinį parašą. Patvirtinu, kad juo pasirašytas dokumentas yra traktuojamas kaip teisiškai galiojantis ir prilyginamas originaliai pasirašytam dokumentui.

CURIOCITY mamyčių akademija

CURIOCITY Mamyčių akademija – nemokamos paskaitos esamoms ir būsimoms mamoms!

Ar tau kartais kyla klausimų apie motinystę, vaikų auklėjimą ar sveikatą? Ar nesijauti visiškai pasiruošusi visiems tiems iššūkiams, kurie ateina kartu su kūdikio atėjimu? Nesijaudink – tu ne viena. Tapti mama yra nuostabi kelionė, tačiau kartu ir tokia, kuri atneša daugybę klausimų, abejonių ir galbūt net baimių. Ir tai yra visiškai normalu.

Kai lauki kūdikio arba augini mažylį, viskas atrodo nauja, svarbu ir kartais truputį sudėtinga. Ar teisingai maitinu vaiką? Kaip pasirūpinti mažylio dantukais? Ar viską darau taip, kaip reikia? O kas vyksta su manimi pačia? Šios mintys sukasi kiekvienos mamos galvoje. Mes norime padėti tau rasti atsakymus ir sustiprinti tavo pasitikėjimą savimi.

Pristatome naujieną – CURIOCITY Mamyčių akademiją – nemokamos paskaitos, skirtos mamoms ir toms, kurios ruošiasi jomis tapti. Tai erdvė, kurioje galėsi ne tik gauti svarbiausią informaciją iš patyrusių specialistų, bet ir pasidalinti savo mintimis bei patirtimi su kitomis mamomis. Kiekvieną mėnesį kviesime tave į susitikimus, kur galėsi gauti atsakymus į tau rūpimus klausimus bei išgirsti profesionalų patarimus.

Registracija į renginį

KAS TAVĘS LAUKIA?

  • Kiekvieną mėnesį – trys paskaitos įvairiomis temomis: nuo žindymo ir kūdikių mitybos iki vaikų priežiūros, aromaterapijos ir kitų aktualių klausimų.
  • Paskaitas ves profesionalūs lektoriai, kurie atsakys į rūpimus klausimus ir pasidalins savo patarimais.
  • Renginiai ne tik suteiks vertingų žinių, bet ir suteiks galimybę susitikti su kitomis mamomis, dalintis patirtimi bei užduoti klausimus specialistams.

Lapkričio 6 d. programa:
10.00 Psichologė – psichoterapeutė –
Evelina Jokubkienė
„Kaip išbūti su sudėtingu vaiko elgesiu?“
11.00 UAB „Bambino SPA“ –  Giedrė Kalvaitė
„Nėščiųjų ir moterų po gimdymo sportą bei efektyvų atsitatymą“
12.00 UAB „Neodenta“ –  Birutė Jankauskienė
,,Pirmas vizitas pas odontologą: ką tėvai turėtų žinoti“
12.30 UAB „Ergoterapijos klinika“ – Monika Šaulytė
„Mažylių smulkiosios motorikos lavinimas“, aptarsime raidos etapus ir vaikučių smulkiuosius judesius, ką mamos gali pastebėti ir kaip gali padėti lavinti. Pateiksiu kūrybinių užduotėlių ir žaidimų pavyzdžių, kaip ir kuo užsiimti su vaiku namuose.

SPECIALUS PASIŪLYMAS: visiems dalyviams, taikoma 20% nuolaida apsilankymui CURIOCITY.
Nuolaida galioja tik tą pačią dieną, kai vyksta renginys ir taikoma tiek vaikui, tiek jį lydinčiam suaugusiam asmeniui.
Pastaba: nuolaidos nesumuojamos.


KADA? Lapkričio 6 d., 10:00–13:00 val.
KUR? Vaikų edukaciniame pramogų centre CURIOCITY | Amfiteatre (PLC MEGA, II a.).
KIEK? Renginiai yra visiškai nemokami, tačiau registracija būtina.

Registracija
Praėjusio renginio nuotraukos

Kontaktai

I-VII 10-21 val.

Prekybos ir laisvalaikio centras MEGA, Islandijos pl. 32, Kaunas

Prisijunk prie komandos