Mano aukščiau esantis parašas man yra atpažįstamas, jis yra panašus į mano realų fizinį parašą. Patvirtinu, kad juo pasirašytas dokumentas yra traktuojamas kaip teisiškai galiojantis ir prilyginamas originaliai pasirašytam dokumentui.

Kūrybinės dirbtuvės

KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS skirtos 5- 12 m. vaikams.

I. SUKURK SAVO PUODELĮ
Užsiėmimo metu kiekvienas dalyvis sukurs savo unikalų puodelį. Naudodami įvairias priemones, trafaretus, raštus ir spalvas, vaikai dekoruos puodelius, kuriuos galės pasiimti su savimi ir mėgautis garuojančia arbata iš savo rankomis dekoruoto indo.

II. PASIGAMINK SAVO MARŠKINĖLIUS
Užsiėmimo metu kiekvienas dalyvis susikurs sau nuotaikingus marškinėlius. Naudodamiesi įvairiomis priemonėmis, trafaretais, raštais ir spalvomis vaikai dekoruos marškinėlius, kuriuos pasiims su savimi.

III. KERAMIKOS DIRBTUVĖS
Tai kūrybinės dirbtuvės, kurių metu lipdomos figūrėlės. Lipdymui naudojamas netoksiškas, ore stingstantis molis arba druskos
masė (pasirinktinai). Kiekvienas dalyvis atminčiai namo išsineš savo darbą, kuris kels smagius prisiminimus.

IV. PIEŠIMAS SPALVOTU SMĖLIU
Užsiėmimo metu dalyviai sužinos, kaip naudoti spalvotą smėlį, gaus specialius paveiksliukus, kuriuos nuspalvinę smėliu, galės pasilikti atsiminimui.

V. MAGNETUKŲ GAMYBA
Užsiėmimo metu vaikai sukurs išskirtinius magnetukus. Magnetukai gaminami unikalia technika – popierių raižant ir atrandant įvairias spalvas, be klijų tvirtinant jau paruoštas detales. Vaikai namo parsineš magnetukus-mašinytes arba magnetukus-burtininkus.

VI. PIEŠIMAS ANT STIKLO – VĖJO VARPELIŲ GAMYBA
Užsiėmimo metu gaminami vėjo varpeliai iš stiklo, keliomis technikomis spalvinami, puošiami ornamentais ir raštais. Kiekvienas vaikas pasigamins ir su savimi pasiims varpelius, kuriais papuoš aplinką ir mėgausis raminančiu skambesiu.

VII. NATŪRALIŲ KVEPALŲ GAMYBA
Užsiėmimo metu dalyviai susipažins su kerinčiu parfumerijos menu, degustuos daugybės eterinių aliejų kvapų – nuo prabangių gėlių aromatų iki citrusų ir prieskonių kvapų. Pradedantys kvepalų kūrėjai išbandys save kvapų pasaulyje ir sukurs savo unikalius kvepalus. Kiekvienas užsiėmimo dalyvis pagamins 5 ml kvepalų, kuriuos išsineš dailiame buteliuke.

Kūrybiniai užsiėmimai mokyklų ir darželių grupėms organizuojami visus metus, darbo dienomis iki 16 val., išskyrus liepos ir rugpjūčio mėn. Dėl kūrybinių užsiėmimų organizavimo moksleivių atostogų metu ir švenčių dienomis – teirautis individualiai. Minimalus programos dalyvių skaičius – 10 vaikų.

Būtina išankstinė registracija. Daugiau informacijos el. paštu smalsu@curiocity.lt arba telefonu +370 688 33202.

Kaina – 14 Eur/asmeniui.
Kūrybinių dirbtuvių trukmė 45 – 60 min.; laisvas laikas edukaciniame centre – 60 min.
Pedagogams, lydintiems suaugusiems asmenims ir socialiai remtiniems vaikams – nemokamai.

Edukacinės programos
Registracija

 

Kontaktai

I-VII 10-21 val.

Prekybos ir laisvalaikio centras MEGA, Islandijos pl. 32, Kaunas

Prisijunk prie komandos